Post by geepartmutlagi on Mar 14, 2022 2:27:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rave – Watch Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rave – Watch Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox dözüm modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Rave – Watch Party 2022 version ▞▞▞
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Həmişə öz-özünə bağlanır.. axmaq proqramlar anı məhv edir
Çox gözəldi
True Fear: Forsaken Souls 1 Adventure ctob
Mən Samsung Galaxy Note 9-dan istifadə edirəm. Proqram 5-1-23 versiyası ilə yaxşı işləyirdi, lakin 5-1-24-ə yeniləndikdə o, işləməyi dayandırdı.
Gözəl proqram, amma otaq axtaranda hamının ispan danışan olması xoşuma gəlmir, istərdim ki, mənim bölgəmdən ingiliscə danışan insanlarla ünsiyyət qura bildim, ictimai otaqlar üçün daha yaxşı axtarış filtrinə ehtiyacım var
video keyfiyyətini dəyişdirəndə subs və audio dili sıfırlanır və onu dəyişməyə çalışsam keyfiyyət avtomatik olacaq
Tətbiq mənə Netflix-dən istifadə etməyə icazə vermir, o deyir ki, mənim hesabım artıq aktiv deyil və mən də profil yarada bilmirəm. Mən hələ də eyni hesabı Netflix proqramında və ya hətta Google Chrome-da istifadə edə bilərəm.Btw, "qalereyadan şəkil seçin" təkmilləşdirmə seçimi belə işləmir (buna görə də mən buradayam).
Rave dostlarla film izləmək üçün ən çox sevdiyim proqram idi, lakin indi heç işləmir
1) Mən otağa qoşulsam, audio sürəti 2x daha sürətli olur, sonra 0.5x yavaş olacaq. 2) Ümid edirəm ki, adımı dəyişə bilərəm və əsl adımı göstərmədən (məsələn, bu proqramda adınızı redaktə edə bilərsiniz) 3) Ümid edirəm ki, mövzular, fon və s. üçün fərdiləşdirmə də var. 4) Ümid edirəm ki, edə bilərsiniz. musiqinizi spotify ilə də paylaşın. İndiyə qədər, bu, tamaşaçılar üçün yaxşı bir proqramdır, lakin bir az işə ehtiyacı var.
Rave – Video Party Entretenimento wkqf
Hər dəfə youtube və ya netflix videolarını oynatmağa çalışdığınız zaman o, sizə sadəcə qara ekran göstərir, xahiş edirəm tezliklə düzəldin
Rave – Watch Party בידור fmnr
Belede
Hələ inkişafa ehtiyac var... Tətbiqin çox potensialı var, amma yenə də bir az qeyri-sabitdir, çünki özü çıxış edir və bəzən daxil olmaq istəyərkən xəta olur, netflox seriallarına baxarkən növbəti epizodlar yenidən axtarılmalıdır. Bir çox otaq düşməni təkmilləşdirilməsi var
Cənab, proqram əladır, amma dünəndən problemlə üzləşirəm... Mən hər hansı otağa daxil olanda sadəcə yüklənir və buferlənir... Video heç vaxt pozulur, nə də otağa girmirəm... Deyəsən, mən bir növ otaq arasında hər hansı bir yerdə ilişib..Yeni versiya düzəldilməlidir
Salam, mən Rave ilə son problemlər yaşayıram. Mən Netflix şoularını oynayanda, epizod bitməmişdən əvvəl video avtomatik olaraq bitir/yox olur. (Videodan təxminən 2-3 dəqiqə qalıb) nə baxsam da. Zəhmət olmasa, bu problemi həll edin və ya bunun qarşısını necə alacağınızı izah edin.
Dostlarla videolara baxmaq üçün layiqli proqram, lakin parametrlərin və video seçimlərinin olmaması ilə yanaşı, qəribə səs qəribəlikləri (ən yaxşı cingiltilər və ya xırıltılar kimi təsvir olunur) təcrübəni bir qədər əlverişsiz edə bilər. "Kin" sistemi çox qəribə və lazımsızdır və mən onları proqramla tanış edəndə insanların çoxunu çaşdırır.
Keçən həftədən bəri heç bir Netflix məzmununa baxa bilmirəm. Niyə heç bir fikrim yoxdur. Windows proqramından istifadə edərkən səs sinxronizasiya olunmur.
Bu yaxşı proqramdır. Dostlarımızla onlayn olaraq filmlərə baxa bilərik. Amma tez-tez dostumu qovur. Siz insanlar bu xüsusiyyəti düzəltməlisiniz. Siz sadəcə olaraq kimisə göndərə bilməzsiniz, çünki onların interneti zəifdir. Bundan başqa, çox yaxşı proqramdır. Mən onu sevdim.
Bəzən çox çaşqın !!!
Dostlarla şeylərə baxmağı xoşlayıram və buna baxmayaraq, audio həmişə qəribə olur və aşağı tonlar və fon səs-küyü kəsilir ki, siz hər şeyi, o cümlədən çox dərin olduqda bəzi səsləri eşidə bilməyəcəksiniz. Qulaqlıqlı və qulaqcıqsız sınamışam və hər dəfə davam edəndə belə olur. Əks halda, həqiqətən gözəl proqram olsa da!!
Disney Plus Android-də haradadır? Salam, zəhmət olmasa, bu xüsusiyyəti başqa bir şəkildə gətirin, mən bu proqramı sevirəm
Dostlarınızı tapmaq və əlavə etmək qeyri-mümkündür... son dərəcə qüsurlu ..... böyük konsepsiya ümid edirəm ki, başqası ideyanı qəbul edir və onu istifadəçi dostu edir. Güncəlləmə 20/10/2021 Baqlarla dolu yazı yaza bilmir, başqa insanlar görə bilmir.... həqiqətən otaqda kimin olduğunu və kimin olmadığını deyə bilmir....
Çox səhvlər və birdən-birə öz-özünə otağı tərk edir
Səs seçiminin təhrif edildiyi dəyişiklikləri geri qaytarın və heç nə düzgün eşidilmir
Filmlərə və seriallara birlikdə baxmaq üçün yaxşı proqram. Tətbiq bizə tacı başqasına vermək imkanı verməlidir – heç olmasa bunu etmək üçün bir yol tapa bilmədim – və həmçinin brauzer versiyası da var. Tez qeyd: Məni birləşdirən bu proqrama çox təşəkkür edirəm sevgilim birlikdə
Son yeniləmədən sonra ən pis oldu, zəhmli olmadan əvvəl düzəldin, plz ...
Azerbaycan dili yoxdur
Tətbiq mənim oneplus nord-da daim çökür. Video donur (audio yaxşıdır) və proqram yenidən başlayır. Sonra mən lobbiyə qoşulduqdan sonra "Sizi daxil etmək istəyərkən xəta baş verdi" göstərilir, bundan sonra o, yaxşı işləyir, lakin hər 10 dəqiqədən bir yenidən çökür. Bu, həqiqətən sinir bozucudur, lütfən, bunu düzəldin.
Zəif xidmət, indi normal filmləri belə oynaya bilmirik. Yazır, bağışlayın, mövcud deyil
o qədər gecikir ki, filmlərə düzgün baxa bilmirik
Mən bunu çox sevirəm və bu olduqca asandır, mənim yeganə problemim bəzi internet saytlarında anime izləməyə çalışdığım zaman bu, mənə "video oynatma" seçimini verməyəcək, bu məni həqiqətən əsəbiləşdirir, əgər bu düzəlsəydi, tamamilə verərdim. 5 ulduz
Ən pisi. Gecikmə səbəbindən onu izləməkdən zövq almıram. Mən bunu Android telefonumda, planşetimdə və iPad-də sınamışam, lakin bu davam edir.
Hər şey yaxşıdır, amma Amazon prime işləmir. Əvvəllər yaxşı işləyirdi.
google drive ilə baxanda çox tez-tez səhvlər olur. Bu proqramdan demək olar ki, hər gün istifadə etsəm də, bu çox narahatdır. zəhmət olmasa tez bir zamanda düzəldin, təşəkkür edirəm.
Tətbiq daha çox özəlləşdirilməlidir. Digər qəriblər yerinizi görə bilər, baxdığınıza qoşula bilər və başqalarınınkinə qoşulmaq çox asandır. Bütün hesabınızı şəxsi olaraq təyin etmək, həmçinin istifadəçi adına sahib olmaq çox gözəl olardı ki, bütün dünya sizin tam adınızı və yerinizi görməsin. Tətbiqdə digər kiçik narahatlıqlar da var, amma düzünü desəm, bunlar qədər onlara əhəmiyyət vermirəm.
Bu proqram əladır, lakin mən başa düşmürəm ki, niyə bəzi başqa insanlar daxil olmaq üçün istifadə etdiyim əlaqəli hesabı görə bilirlər. Məxfiliyimiz üçün bu, digər insanlara görünməməli deyilmi?
Bir pox deyil yükləməyin, 1 ulduz belə düşmür
Yaxşı və fərqli proqram. Amma çox yavaşdır ya internetiniz çox yaxşıdır, ya da pisdir, yavaş işləyəcək. Video dayandırılır və audio davam edir.
Əladır, amma bu pulları yığıb xərcləməli olduğum çox gülüncdür, çünki ödəniş çox bahadır!! Bir youtube videosu və ya televiziya şousunun bir bölümü üçün 1000!?? Əgər pulu həqiqətən istəyirsənsə, ən azı 500 yaxşıdır, sadəcə reklam üçün deyil, dostlarımla hər şeyi pulsuz izləmək üçün abunə ola bilərsən.