Post by geepartmutlagi on Mar 14, 2022 2:24:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ VIP Belote kart oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ VIP Belote kart oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla primogem kodlar ▞▞▞
▞▞▞ VIP Belote kart oyunu 2022 version ▞▞▞
NT/AT yok
aşk o
Çok iyi ama acilen her seviyeye deneyime göre izin vermelisin. 2000'de ustalarda oynamak ve ortak olarak bir acemi almak iyi değil.
j'aurais donné 5 étoiles ve pouvez seçimleri de jouer à la coinche. je n'aime pas la belote
Kaldır.
gördüğüm en kötü oyun. Kazandığınız tüm paraları asla kazanamazsınız (örneğin 200 için oynadığınızda 280, 60-80 elde edebilirsiniz) ama her zaman doğru miktarı (200) kaybedersiniz! Ayrıca kiminle oynadığınızı da göremezsiniz, bu nedenle oyuncuların seviyesi kötü bir karışımdır. Her şey paraya dayalı ama ben bunu anlamıyorum çünkü sana her gün binlerce fiş veren başka belot uygulamaları var! ve lütfen, fransızca cevap vermeyin! En azından İngilizce konuşabilirsin! o kadar zor değil.
VIP Belote - Belote Online Card dgx
Bildirim yok = korkunç oyun (şahsen veya uygulamada).
👍
Fransızlar iyi olmak için İngilizce olmalı, şanslısın ben Ermeniyim
Telefon ısınıyor bu oyunu kullanırken ısınıyor, düzeltin
ali umair
NT, AT ve uygun kartlar gibi bazı kurallar eklenmedi!
Uygulama sonunda kaldırıldı, en azından sitede reklam yok...
İyi bir
Şimdiye kadar çok güzel ve ilginç bir oyun
En büyük anıtsal anıt! !!! Ücretsiz izin, ilk günden sonra. ...5 parti gagnées d'affiler! !!! Tüm yeniden yapılanmalara ek olarak, en son ve en eski deneyimler hakkında, tüm deneyimler ve deneyimler, yeni standartlar ve deneyimler hakkında! En kolay açıklama ve açıklama. ....mais ve il était vraiment aléatoire, il n'y aurait pas autant de capot (1/4) .....arnaqueur
şimdiye kadarki en iyi belot. onu seviyorum
Harika!!!!!!
İyi oyun
bence kart online oyun severler için iyi olmayan bir çok makine oyuncusu var
Severim !
VIP Belote et Coinche En Ligne Kāršu spēles qlyg
VIP Belote et Coinche En Ligne Kāršu spēles qlyg
İyi!!!
Bu oyun ne kadar hileli, ha?! 😄 Çok anlamsız! Kaldırılıyor.
😘😘😘😘😘😘😘😘
VIP Belote et Coinche En Ligne Kartu hgb
Color Puzzle Geduldsspiele rpj
Oynarken iyi eğlenceler
Bu oyunu seviyor
iyi bir oyun değil
harika bir uygulama.. gerçek bir uygulama yok. harika uygulama
En iyi uygulama ama gemiler çok pahalı sanki gerçek parayla oynuyoruz 500 gemi için 3€ aklını mı kaçırdın
iyi
👍👍👍💯💯💯
Harika bir kart oyunu, İngilizce olsaydı Avustralya yardımcı olurdu ama yine de diğerlerine kıyasla mükemmel bir uygulama, ancak oturumu kapatırken sorun yaşıyorum, takıldım oturumu kapatmama izin vermiyor ve oyunu kazanıyorum ama başka bir oyun oynamıyorum, takılı kaldı i Kaldırıp tekrar çalışmak için yeniden yüklemem gerekiyor, lütfen bana cevap verin, bu şimdiye kadar oynadığım en iyi belot oyunu ama çıkışta takılı kalırsa, kaldırmak zorunda kalabilirim lütfen belote'ye cevap verin
Keşke bu oyunu engelleyebilseydim ve bir daha asla yüklemeseydim. Bu oyunu oynamayı bilen kimse yok. Bütün oyuncular aptal aptallar
harika oyun
tamam zeki
güzel oyun
seviyorum ❤
Kameraya ve mikrofona erişim gerektiren oyunlar için sıfır yıldız!
Tamam
Καλό αλλά θέλουμε κι ελληνικα
İkisiyle de oynayın ve oyun oynamak için paraya ihtiyacınız var, 🐂💩