(Android/iOS) Full Pipe: Premium Game мамят код неограничени скъпоценни камъни
Mar 14, 2022 2:20:56 GMT
Post by geepartmutlagi on Mar 14, 2022 2:20:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Full Pipe: Premium Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Full Pipe: Premium Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Full Pipe: Premium Game 2022 version ▞▞▞
Купих го случайно. Когато се опитам да възстановя сумата, ми пише, че не се поддържа. Искам възстановяването си. Моля, предоставете ми възстановяването
Наистина се наслаждавам на тази игра. Забавно и оригинално и ще го съберем.
Тази игра ви кара да мислите извън кутията. Човек се нуждае от доста въображение, за да премине през тези пъзели. Пълен с странни герои, които се нуждаят от най-странните елементи, за да помогнат на „Пич“ да премине към следващото ниво. Забавно и предизвикателно.
Много забавно!
Не мога да накарам яйцето да вземе монетата обратно. Ако това е грешка, моля, поправете или ми върнете парите
Много различна игра, отколкото съм свикнал, радвам се на съвети и е безплатна, в противен случай мисля, че тази игра би била трудна да разбера какво да правя, но съм впечатлен, въпреки че струва пари за изтегляне, много е сладка и забавна
Какъв сладък point-n-click! Хареса ми!
Толкова забавна игра) препоръчвам на всички
Това е наистина стара игра, която си спомням, че я играх като дете, радвам се, че я играя отново.
Спомням си, когато това беше достъпно в Steam. Жалко, че вече не е наличен там. Но сега е на мобилен телефон! Също.Написах ръководство за GameFAQ под името KKZSD2000 още през деня.
В началото бях скептичен, но това наистина е уникална и приятна игра. Иска ми се да беше по-дълго, но все пак много забавно.
Графиката и историята са гладки. Пъзелите са прости и някак лесни. Докосването не винаги реагира, както се предполага. Все пак няма истински бъгове. Принуждаването да се оценява играта след всяка глава е малко дразнещо. Добра игра на точка и щракване като цяло.
Full Pipe: Premium Game Pustolovske igre cyyp
Пристрастяваща игра на предизвикателства и забавление, тип игри, които харесвам, моля, направете повече от същото!
Ако сте харесали machinarium и botanicula, това ще ви хареса!! Надявам се да има още една! Благодаря!
Дори не мога да мина покрай урока. Никакви бутони не работят, не мога да пропусна урока, нито мога да натисна бележника. ще поиска възстановяване на сумата, тъй като играта не може да се играе
Завърших играта и сериозно ми хареса темата и какво страхотно мислене на разработчика.. Перфектна игра за хора, които обичат пъзелите.. Шапки долу 👌👏
Не се зарежда; без възстановяване на средства от Google, без отговор от разработчика
Не мога да превърна предмета в яйце.
Страхотната пъзел игра не може да се насити
Интересно & странно, много уникално.
Играта е забавна и интересна, но беше твърде кратка и контролите понякога са толкова бъгливи. Никога не можах да направя люлеещия се пъзел и трябваше да го пропусна, защото колкото и да се опитам, Пич продължава да пада на стълбището и трябва да го повтарям отново и отново, докато накрая се откажа. Като цяло, интересна и забавна игра.
Толкова креативен и глупав! Продължавам да се кикотя на илюстрациите на играта, игрите и какво правят всички малки герои!!!
Обичам пъзелите и мозъчните мисли и този беше предизвикателство за мен да разбера в началото, но след като го получих, не можех да оставя играта! Препоръчвам тази игра на всеки, който обича мозъчни закачки и предизвикателство.
Малко скъпо. Пъзелите са трудни на моменти. Художествената работа е страхотна.
Вълшебно и забавно.
Всеки път, когато изляза от играта, това ме кара да се върна едно ниво назад и трябва да го повторя. Също така братята чистачи няма да приемат метлата, поради някаква причина играта изглежда да има проблеми с елементите.
Различното усещане и прекрасните герои правят играта удоволствие. Единственото дразнене е цената на намеците. По-добре бъдете търпеливи като мен или ще похарчите повече, отколкото струват игрите за намеци. Трябва да се отървете от това и да намерите друг метод. Това "оевтинява" играта.
първото зареждане е дълго, но играта е страхотна
Вчера си взех играта и работеше добре до тази сутрин. Стига чак до екрана за зареждане и след това той "пълзи", преди да се срине. Ще преоцени 5 след фиксиране. Досега много ми хареса играта. Но е жалко, че не мога да играя днес :/
Визуално красив и сладък свят, но не ми харесаха пъзелите или играта като цяло. IMO пъзелите не бяха интуитивни и твърде често водеха до изпробване на всичко навсякъде или до разчитане на намеци. Просто не е игра за мен, предполагам.
Много се забавлявах с тази игра, но ми се иска съветите да идват по-бързо
Любовна игра . Пъзелите винаги са добри. Последната версия е страхотна непрекъснато актуализиране. Струва си времето!
Трудно е за напредване без намеци, което отнема доста чакане. Не е за нетърпеливия играч. След известно време се овладяваш и нещата се подобряват. Графиката е хубава.
Обичайте графиката, музиката и странността на тази игра. Контролите са малко грешни, но не разочароващи. Усетих обаче, че аспектът на пъзела на играта не е ясен. Просто открих, че влача всеки предмет, който имам, към същество или място, за да видя дали нещо се случва. Имаше част, където трябваше да дръпна лост, но нищо не се случи при първия път, когато го дръпнах. Изтеглих го само втори път заради намека, но нямаше да го разбера сам.
Full Pipe: Premium Game Pustolovske igre cyyp
Обичам го!
Героите са прости, музиката е обикновена и звуците, които издават, са почти отвратителни. Освен това почти нито един елемент не подчертава ужасна реакция на докосване. Понякога трябва да щракнете върху една област 15 пъти, за да задействате smthn. Знам защо струва толкова...
At е наистина добър, геймплеят изисква малко мислене
Това е невероятна игра, но когато има важни неща вътре в едно яйце и яйцеводът го изгълта, както е играта, трябва да върнете монетата, която има яйцето, опитвам се, но не работи. знам дали е проблем или нова функция.
Наистина се насладих на играта. Пъзелите бяха забавни и не твърде лесни. Хареса ми дизайна и героите
Страхотна игра
Най-лошата игра никога не се срива 😡😡
Пъзелите не са хитри, мини игрите изискват прости, монотонни, супер точни действия. Просто усетих, че никога не разбирам хумора на играта. Твърде къс е, за щастие го купих само на намалена цена от 99 цента, иначе щях да бъда много тъжен. Не бих препоръчал.
EVO 3D android 4.0.3 - играть невъзможно. Свърши се с бара и той се издига при попытка да вземе предмет от инвентара.
Забавлявайки се... готина игра досега. Много оригинално.
забавни пъзели, артистични и оригинални
Остана в урока, не си губете парите, момчета Актуализация: след последната актуализация разработчиците коригират бутоните и играта стартира гладко, завършвам пълния геймплей за 2 дни, трябва да го опитате сега
Camping Tycoon 시뮬레이션 rqz
Хубав необичаен дизайн, интересни пъзели, средна трудност. Но изглежда има грешка: имам монетата, която трябва да дадете на касата на Whirligig, но тя няма да я приеме.
Ако обичате да говорите жаби или да играете своята 10-та игра 3 мач, заредена с реклами, тогава стойте далеч от тази игра. Ако имате телефон за $45 от Walmart и знаете само 10 думи на английски, не взимайте тази игра. Ако харесвате добро предизвикателство със забавна, остроумна игра, ще се насладите на тази игра и ще очаквате с нетърпение още игри като нея.