Post by geepartmutlagi on Mar 14, 2022 2:11:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hearo Watch Parties. Watch with friends! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hearo Watch Parties. Watch with friends! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezenou výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Hearo Watch Parties. Watch with friends! 2022 version ▞▞▞
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Suhtlus cqg
Wow prostě wow. Toto je úžasná aplikace, která vám umožní sdílet streamované video show se svými přáteli nebo rodinou společně. Všichni účastníci mohou vyjádřit svůj názor na cokoli. ŽÁDNÁ JINÁ TAKOVÁ APLIKACE NEEXISTUJE. Děkuji.
Dal bych 5 hvězdiček, kdybych na ní mohl používat aplikaci hulu, ale říká, že jsem ji nemohl používat
Zkoušel jsem aplikaci, zjistil jsem, že při sledování došlo k nějaké závadě v zasílání zpráv, zprávy nemají tendenci se dostat k druhé osobě nebo naopak... podívejte se na to.
Ahoj, zatím se mi moc líbí vaše aplikace, snadno se používají a mají také mnoho funkcí, ale jednu věc, kterou bych chtěl vědět, jak změnit kvalitu videí na youtube? Neměl jsem tu možnost? Odpovězte prosím, abych mohl změnit hodnocení vašich aplikací.
Je to nejhorší aplikace.. dokonce vám nedovolí někoho pozvat.. prostě se zastaví a řekne čekejte..náhodně..na věky.. tato aplikace je na hovno, NEDOPORUČUJI ji..je to jen ztráta času! Poděkuj mi později
Můžete prosím aktualizovat, aby Netflix fungoval s IOS. Je to trochu zbytečné, pokud má jeden člověk Android a druhý IOS, pokud Netflix jednomu nefunguje. Kromě toho je to skvělá aplikace a potenciál je velmi vysoký s několika drobnými opravami, které jsou potřeba, jako je první přihlášení bez jakékoli chybové zprávy.
Nefunguje vůbec, nedovolil mi přihlásit se do Netflixu, stačí si stáhnout Rave, Rave je jediná fungující aplikace „sledovat s ostatními“ v obchodě Google Play.
Aplikace se mi zatím líbí! Žádné problémy! ❤️
Ismein Netflix zdarma hai
Nelze nastavit kvalitu videa
Proč pokaždé, když se přihlásím ze svého účtu netflix, selže? Stále mi říkejte (neúspěch při přihlášení do MSL), co to znamená?
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Sosiaaliset sbc
Ne až na značku..nevím, proč jsem si to stáhl
Blockman Go আর্কেড mrub
Op. Ale přidejte televizní kanály! Nick pogo sonic
Potřebuješ prohlížeč, potřebuješ hrát url odkaz, nemusíš automaticky otáčet, odstranit ten velmi odpad a Disney plus nefungovat plýtvat jeho falešným u
Tato aplikace funguje opravdu dobře, ale zvuky, když někdo mluví, jsou tak špatné a hlasité.
Dokonalý zážitek ze sledování s mou rodinou 5000 km ode mě, jako by byli na stejné pohovce. Toto je skutečný jedinečný zážitek, nainstalujte si jej a začněte si užívat
Aplikace je velmi dobrá, ale když zapnu titulky, jsou uprostřed obrazovky, nikoli dole; a neexistuje způsob, jak je přesunout.
Když vyberu jakýkoli film na Netflixu, dostávám se k této chybě: "Tento obsah není k dispozici pro okamžité zhlédnutí. Zkuste prosím jiný obsah. (0)"
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Sosiaaliset sbc
miluju to
Dobré, ale proč neexistuje možnost změnit rozlišení videa v režimu Disku Google? Nemohu se dívat na film s 360p obv
Dobře, ale nemohu se přihlásit ke svému účtu netflix, zkoušel jsem to tolikrát, ale zobrazuje se mi pouze přihlašovací stránka s nevyplněnými políčky
Hearo Watch Parties. Watch with friends! Suhtlus cqg
Líbí se mi to, jen doufám, že můžete přidat funkce, kam můžeme vložit adresu URL filmu
Pěkná aplikace lepší než RAVE
Žádné titulky pro youtube, ale je to skvělá aplikace
Můžete prosím přidat webovou funkci do této aplikace, abychom tam mohli procházet a sledovat jiné webové stránky.
Trochu zaostalé, ale tak cool
Netflix nefunguje, ukazuje, že video se z nějakého důvodu nepřehraje
VELMI VELMI DOBRÁ 👍👍👌👍👍APP
Líbí se mi tato aplikace. Nevím, jestli jsem to já, ale zvuk zní divně, jako by z nějakého důvodu používal zvuk přes můj mikrofon.
Úžasná aplikace!
Prostě to funguje
Hearo Watch Parties. Watch with friends! સામાજિક knyi
takže tato aplikace může hrát disney nebo ne??? Zkoušel jsem to mnohokrát a řeklo to, že přehrávač nemůže být podporován nebo tak něco